Αναλύσεις Τροφίμων

Τα δείγματα τροφίμων μπορούν να αναλυθούν ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι ασφαλή για κατανάλωση και εάν πληρούν ορισμένα κριτήρια που καθορίζονται από τον ενδιαφερόμενο.
Έχετε ερωτήσεις;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.
Έχετε ερωτήσεις;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Επισκόπηση

Τα δείγματα τροφίμων μπορούν να αναλυθούν ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι ασφαλή για κατανάλωση και εάν πληρούν ορισμένα κριτήρια που καθορίζονται από τον ενδιαφερόμενο. Επίσης, μπορούν να ελεγχθούν για την ποιότητα και τα συστατικά τους.

Οι πιο κοινές αναλύσεις τροφίμων που πραγματοποιούμε:

Παθογόνα Τροφίμων (E.coli,Κολοβακτηρίδια, Εντεροβακτηρίδια, Σαλμονέλα, Λιστέρια, Βάκιλοι, Ζυμομύκητες, Μούχλα, Υερσίνια, Κλωστρίδια, Καμπυλοβακτηρίδια…)
Χημικές Μολυσματικές Ουσίες (Βαρέα μέταλλα, μυκοτοξίνες, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, ακρυλαμίδιο, πολυχλωριωμένα διφαινύλια -PCB’s, τοξικές ουσίες…)
Αξιολόγηση Διατροφικής Αξίας (Ενέργεια, λιπαρά, κορεσμένα λιπαρά, υδατάνθρακες, σάκχαρα, άμυλο, ίνες, πρωτεΐνη, συγκέντρωση κολλαγόνου, άλατα, βιταμίνες …)
Αξιολόγηση και προσδιορισμός διάρκειας ζωής τροφίμων

Παραδείγματα δειγμάτων που υποβάλλονται στο εργαστήριο για ανάλυση

Φρούτα και Λαχανικά
Κρέατα και Κρεατοσκευάσματα
Προπαρασκευασμένα γεύματα
Συσκευασμένα γεύματα
Τυροκομικά προϊόντα
Παραδοσιακά προϊόντα με βάση το κρέας
Ζωοτροφές
Τροφές για βελτίωση της αθλητικής επίδοσης – Συμπληρώματα Διατροφής
elΕλληνικά